Välkommen till Stockholms Stads
Båtplatskö

Stockholms stad har allmänna båtplatser i Stockholm för uthyrning. En del har grindar för att komma ut på bryggan och en del är helt öppna. Några hamnar har boj och andra har Y-bommar Generellt är platserna 2,40 breda och din båt kan vara upp till 10 meter lång. Några platser har en bredd på 2,90 meter men det är också maxstorleken för båtarna vid våra hamnar. Priset för hyra av båtplats är 3,900 kr per säsong (15/4-15/10). Till samtliga platser är det i dag kö som varierar kraftig i tid mellan de olika hamnarna. Bland nyheter till höger ser du beräknade kötider.

För att ställa dig i kö registrerar du dig här på hemsidan. Du måste inte ha en båt för att ställa dig i kö. För att få eller behålla en plats måste det vara du som står som ägare på båten. Andrahanduthyrning av platser är inte tillåten. Till vänster hittar du registrera dig. Där skriver du in dina uppgifter för att sedan få ett lösenord skickat via mail.

Att stå i kö för en båtplats kostar 200 kr per plats och år. Faktura skickas ut efter att registrering har skett.

Idrottsförvaltningen, Stockholms stad.

 

 

Nyheter
Under säsongen 2016 har båtägare vid Kungsbrostrand haft problem med obehöriga nattgäster. Intrången har polisanmälts men har tyvärr inte avtagit.
Läs mer...


Då båtplatserna är personliga är det enbart privatpersoner som kan ställa sig i kö till våra allmänna båtplatser
Läs mer...


Du själv ansvarar för att dina kontaktuppgifter är uppdaterade
Läs mer...


Finns det någon annan båtkö i Stockholm?
Läs mer...


Hur länge måste jag stå i kö innan jag erbjuds en båtplats? Uppdaterad juni 2017
Läs mer...


När på året kommer min köfaktura?
Läs mer...


Hur gör jag när jag inte längre vill fortsätta att stå i kö?
Läs mer...

Main